Seurakuntamme toiminta on jakautunut Punkaharjun ja Parikkalan alueelle. Molemmissa paikkakunnilla on omat toimipisteensä ja niissä kokoonnutaan yhteisen toiminnan merkeissä viikottain. Seurakunnan perustoimintoja ovat Sanan-ja rukouksen illat, joissa tutkimme yhdessä raamattua ja rukoilemme yhteisten asioiden puolesta. Parikkalan sanan ja rukouksen ilta on joka viikon torstaina kello 18 ja Punkaharjulla joka toinen keskiviikko kello 18. Sunnuntain Jumalanpalvelukset alkavat kello 11. Joka kuun kolmantena sunnuntaina on ”kristityt yhdessä” -Jumalanpalvelus Parikkalassa kello 15, yhteistyössä vapaaseurakunnan kanssa.

Toiminnoissamme ja tekemisissämme kunnioitamme raamatun opetuksia ja haluamme tuoda niitä esille muillekkin.

Olet sydemmellisesti tervetullut mukaamme kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin!


Seurakunnan muu toiminta

Lähimmäistyö

Jo usean vuoden ajan on Punkaharjun helluntaiseurakunta tehnyt Punkaharjun kappeliseurakunnan kanssa yhteiskristillisesti lähimmäistyötä, ruokatuvan merkeissä. Ruokatupa järjestetään joka keskiviikko seurakuntalolla, jossa jaetaan lahjoituksena saatua ruokaa ja ruoka tarvikkeita vähävaraisille ja pidetään pienimuotoinen hartaushetki.

Ruokatupa on aina keskiviikkoisin klo. 9.00 Alkaen. Tervetuloa mukaan!


Lähetyspiiri

Seurakuntamme tekee lähetystyötä tukemalla taloudellisesti lähettiperhe Jouko ja Ruut Nygrenien työtä, Tansaniassa. Lähetyspiirissä rukoillaan lähetystyön puolesta ja siunataan lähettejä. Lisäksi keskustelemme lähetystyöhön liityvistä aiheista ja haasteista.

Jos lähetystyö kiinnostaa sinua, tai olet kiinnostunut kuulemaan uutisia liittyen lähetystyöhön, olet sydemmellisesti tervetullut mukaamme. Lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden kolmas maanantai klo 14.00

Yhteyshenkilö: Juhani Tirronen +35844 520 3971

Naisten illat

Seurakunnan naiset kokoontuvat kerran kuukauteen viettämään omaa iltaansa. Iltoja pidetään vaihtelevasti sekä Punkaharjulla että Parikkalassa. Lisäksi välillä on kokoonnuttu esim, jonkun kesämökillä. Illat ovat vapaa muotoisia ja niihin ovat tervetulleet myös ne jotka eivät seurakuntamme kuuluu.

Naisten illat järjestetään kerran kuussa, kuukauden viimeisenä maanantaina klo. 18.00 Seuraa tarkempaa ilmoittelua ja tule mukaan.

Yhteyshenkilö: Tuula Tirronen +358400 571 611